In stijl afscheid nemen, gedenken en herdenken - MACHABELLE

uitvaartzangeres   Machabelle

Live gezongen muziek heeft een bijzondere toegevoegde waarde en geeft een zeer persoonlijk karakter aan een/uw uitvaart.

Het levert een grote bijdrage aan een mooi en waardig afscheid en het is een beleving waaraan u een mooie herinnering zult blijven koesteren.

Ik vind het bijzonder mooi met mijn stem troost te bieden aan mensen op één van de moeilijkste dagen, zo niet de moeilijkste dag, in hun leven.

Ik zing met en vanuit mijn hart en ik wil mensen op een positieve manier raken vanuit mijn passie voor het zingen en compassie met mensen.

Mijn repertoire bestaat uit bestaande liedjes (met mogelijkheid van tekstaanpassing), ik zing ze op mijn eigen manier en met de juiste emotie, met behoud van de authenticiteit van het lied.

Daarnaast kunt u ook een specifiek lied op verzoek aanvragen.

Als uitvaartzangeres werk ik samen met mijn geluidstechnicus Martin Kranenburg, die beschikt over een zang- en geluidsinstallatie, waarbij we werken met orkestbanden/begeleidingsmuziek.
Ook werk ik samen met pianist/toetsenist Jaap Schoenmakers.

Graag wil ik ook uw uitvaart, of die van uw dierbare, muzikaal opluisteren.

Dit kan tijdens een rouwdienst, een crematie- of begrafenisplechtigheid, op de begraafplaats aan het graf of tijdens de asverstrooiing. Ook is het mogelijk mijn liedjes ten gehore te brengen tijdens uw condoleance of herdenkingsbijeenkomst.

Neem gerust - geheel vrijblijvend - contact op met mij of met uw uitvaartverzorger.

Zie ook mijn advertentie in Afscheidswijzer, editie Arnhem en op Uitvaartadressengids.nl